Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Γιατί καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φένονται.

Μπιλ Κόσμπι: "Από τους μεγαλύτερους κατά συρροή βιαστές της Αμερικής" 

Μία ακόμη γυναίκα καταγγέλλει ότι ο Μπιλ Κόσμπι -ο οποίος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς- την παρενόχλησε σεξουαλικά, δηλώνοντας ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους κατά συρροή βιαστές που έχει γνωρίσει η Αμερική.

Ειδικότερα, πρόκειται για το πρώην μοντέλο, Τζούελ Άλισον, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό. Μιλώντας, μάλιστα, στη New York Daily News, είπε ότι ο Μπιλ Κόσμπι μπορεί και να είναι "ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροή βιαστές στην Αμερική", που κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να ξεφεύγει, "επειδή κρυβόταν πίσω από τον ρόλο του Cliff Huxtable [σ.σ. από το The Cosby Show]".
Σύμφωνα με την περιγραφή της Άλισον, στα τέλη της δεκαετίας του '80, ο Κόσμπι την κάλεσε δύο φορές για δείπνο. Τη δεύτερη φορά, λέει η Άλισον, ο Κόσμπι της έδωσε να πιει ένα ποτήρι κρασί με περίεργη γεύση, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του σώματός της. Τότε, ο ηθοποιός τη σήκωσε, την οδήγησε στο υπνοδωμάτό του και την ανάγκασε να ακουμπήσει τα γεννητικά του όργανα με το χέρι της.
Στη συνέχεια, περιγράφει το πρώην μοντέλο, την οδήγησε στην πόρτα, τη φίλησε "σκληρά" και την έβαλε σε ένα ταξί -το οποίο είχε πληρώσει εκείνος- για να φύγει, στο πίσω μέρος του οποίου, η ίδια θυμάται τον εαυτό της να κάνει εμετό, γεγονός που "δεν φάνηκε να επηρεάζει καθόλου τον οδηγό", γράφει η New York Daily News.
Η Τζούελ Άλισον
Η Τζούελ Άλισον
Παράλληλα, η Today News φιλοξενεί δηλώσεις του 90χρονου Φρανκ Σκότι, ο οποίος ισχυρίζεται ότι υπήρξε το δεξί χέρι του Μπιλ Κόσμπι. Σύμφωνα με αυτές, ο Σκότι ήταν υπεύθυνος για να φυλάει το καμαρίνι του Κόσμπι, στο οποίο του ζητούνταν να φέρνει, πολύ συχνά, νεαρές κοπέλες, και να το προσέχει όση ώρα έμεναν μέσα
Μάλιστα, ο Σκότι, που λέει χαρακτηριστικά ότι "ένιωθε σαν νταβαντζής", υποστηρίζει ότι του είχε ζητηθεί να στέλνει σε κάποιες γυναίκες χιλιάδες δολάρια, για διάστημα πολλών χρόνων, τις δεκαετίες του '70 και του '80. Ο δικηγόρος του Κόσμπι διέψευσε τις δηλώσεις, λέγοντας ότι ο Σκότι "μάλλον ζητά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν".
Ο Φρανκ Σκότι (αριστερά)
Ο Φρανκ Σκότι (αριστερά)
Την ίδια στιγμή, άλλο δημοσίευμα μιλά για κάποιες ιδιαίτερα... περίεργες συνήθειες του 77χρονου ηθοποιού. Συγκεκριμένα, ο Μπιλ Κόσμπι, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, φέρεται να ζητούσε από νεαρά κορίτσια να κάθονται και να τον παρακολουθούν όση ώρα αυτός έτρωγε κάρυ, στα παρασκήνια.
Σημειώνεται ότι ο Μπιλ Κόσμπι δεν έχει διωχθεί ποτέ, αλλά 18 γυναίκες τον έχουν κατηγορήσει, μέχρι στιγμής, για σεξουαλική επίθεση ή απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου