Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Γ. Σούκουρης: Ο λάτρης του Μ. Αλεξάνδρου με τα 3 εκατομμύρια

Ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο με αμφιλεγόμενες απόψεις είναι ο Γ. Σούκουρης που κατά τον Π. Καμμένο προσέφερε 3 εκατομ. ευρώ στην Στ. Ξουλίδου για να ψηφίσει για ΠτΔ.



Ένα άγνωστο στην κυριολεξία πρόσωπο με μόνο ένα προφίλ στο facebook που τον εμφανίζει ως εργαζόμενο στον σύνδεσμο ιστορικών συγγραφέων Ελλάδος, αλλά χωρίς βιβλιογραφία και ένα, το λιγότερο αμφιλεγόμενο, άρθρο στην ιστοσελίδα DefenceNET για το τύμβο Καστά και το αριστερό μάτι του αλόγου στο ψηφιδωτό στον δεύτερο θάλαμο, είναι ο Γιώργος Σούκουρης, ο άνθρωπος που, κατά τον Πάνο Καμμένο, προσέγγισε τη βουλευτή των ΑΝΕΛΛ Χρυσούλα Ξουλίδου προσφέροντάς την 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για ΠτΔ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η εν λόγω ιστοσελίδα φιλοξενεί σήμερα άρθρο όπου επιτίθεται στην Κυβέρνηση γιατί έστειλε τη φρεγάτα «ΥΔΡΑ» (F-452) τύπου ΜΕΚΟ να σώσει τους 700 συνανθρώπους μας που θαλασσοπνίγονταν χθες νοτίως της Κρήτης, βάζοντας σε έξοδα τον ελληνικό λαό!
Στη ΝΔ πάντως κάνουν λόγο για «νοσηρά κατασκευάσματα, για δήθεν απόπειρες χρηματισμού βουλευτών» που «συνιστούν έγκλημα», ενώ για τον Γ. Σούκουρη σημειώνουν ότι δεν είναι καν μέλος του κόμματος, ότι δεν ήταν σε γραφείο υπουργού ή υφυπουργού και ότι δεν έχει ελληνικό διαβατήριο, αφού πιθανότατα είναι Βορειοηπειρώτης.
Στην «επίσημη» πάντως αντίδραση, στο προφίλ του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου στο facebook, αναφέρεται μόνο ότι ο Γ. Σούκουρης δεν είναι μέλος του κόμματος και ότι η ΝΔ επιφυλάσσεται να ασκήσει «κάθε νόμιμο δικαίωμα» για την προστασία της και τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος!

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Σούκουρης, που κατά τον Πάνο Καμμένο είναι συνεργάτης ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ διατελεί πρόεδρος σε Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ;
Είναι αυτός που με άρθρο του στη DefenceNET, υπό τον τίτλο: «ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;» ισχυρίζεται ότι στο ψηφιδωτό στον τύμβο Καστά «το αριστερό μάτι του αλόγου συνίσταται από μια υπερμεγέθη  ψηφίδα γαλάζιου χρώματος (σε αντίθεση με όλες τις άλλες), πράγμα που μας αποδεικνύει ότι συνέβη σίγουρα εσκεμμένως... Το ερώτημα είναι γιατί; Τι ήθελε ο κατασκευαστής του ψηφιδωτού να δηλώσει με αυτήν την εσκεμμένη διαφοροποίηση του αριστερού ματιού του αλόγου και μάλιστα σε γαλάζιο χρώμα; Την απάντηση την είχαμε δώσει με την υπόθεση μας που αναλύσαμε στην ανάρτηση: Το ψηφιδωτό προδιαγράφει τον νεκρό – Είναι ο Αλέξανδρος»!

Διαψεύδουν Αδωνις – Μηταράκης

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο άνθρωπος που πρότεινε να δωροδοκήσει την βουλευτή των ΑΝΕΛ είναι φίλος ή συνεργάτης του, λέγοντας ότι τον είχε συναντήσει μια φορά στη ζωή του επειδή ήθελε να του διαμαρτυρηθεί για το συνταξιοδοτικό των βορειοηπειρωτών!
Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης δήλώσε ότι ο Γ. Σούκουρης δεν έχει καμία σχέση με το πολιτικό του γραφείο και είναι απλά «φίλος» του στο Facebοok.
Πάντως και οι δύο ήταν «συνομιλητές» του κ. Σούκουρη στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου