Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΘΡΙΛΕΡ με τη Σπυροπούλου: Η επίσημη απάντηση του Alpha για την αποχώρηση της...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...
δεν αποχωρεί από την εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου και φυσικά η εκπομπή δεν κόβεται, είναι η επίσημη απάντηση του γραφείου τύπου του Alpha...

Παρ’ όλα αυτά το θρίλερ με την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Alpha συνεχίζεται. Το ρεπορτάζ δεν σταματά καθώς και οι τηλεοπτικές εξελίξεις.


Ποια είναι τα νέα δεδομένα και πώς η απάντηση του καναλιού είναι ναι μεν επίσημη αλλά όχι και σίγουρη;

Από χθες το απόγευμα που έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως η συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Alpha λαμβάνει τέλος τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά και οι φήμες οργιάζουν. Μέχρι σήμερα το πρωί οι ιθύνοντες του καναλιού ισχυρίζονταν πως δεν έχουν κάποια ενημέρωση για τις τηλεοπτικές εξελίξεις και το κινητό της παρουσιάστριας ήταν κλειστό.

Δεδομένου πως ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς έλειπε στην Αμερική (σ.σ. είχε πάει να δει την κόρη του και τα εγγόνια του) μέχρι σήμερα, κανείς δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη μιας επίσημης απάντησης.

Σήμερα το μεσημέρι μετά τη σύσκεψη που έγινε στο κανάλι η απάντηση είναι πως δεν αλλάζει τίποτα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου τουλάχιστον μέχρι τη νέα σεζόν.

Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως εκτός από το επόμενο Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου οι υπόλοιπες εκπομπές έως και τα Φώτα είναι γραμμένες άρα δεν έχουν κανένα λόγο να μην προβληθούν. Οπότε οι αποφάσεις και οι επίσημες ανακοινώσεις θα έρθουν με τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το συμβόλαιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Να τονίσουμε βέβαια πως το συμβόλαιο είναι με την εκπομπή και όχι με το κανάλι. Οπότε αν η συνεργασία της παρουσιάστριας με την εκπομπή λάβει τέλος το μέλλον της με το κανάλι φαίνεται αβέβαιο.

Να θυμίσουμε εδώ πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας κάποιων άσχημων και έντονων συμπεριφορών. Σύμφωνα με τις φήμες, η παρουσιάστρια έχει μερίδιο ευθύνης για πολλές αποχωρήσεις από την εκπομπή. Με τελευταίο και πιο «ακραίο» παράδειγμα την παραίτηση της δημοσιογράφου Άντζελας Βέργη.

Η δημοσιογράφος η οποία είχε αναλάβει την επιμέλεια των βίντεο των καλεσμένων της εκπομπής, ενώ παράλληλα έγραφε και τα «on» της παρουσιάστριας στο τελευταίο meeting που είχαν δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση από την Κωνσταντίνα, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη ένταση και φωνές και αναστάτωσε όλο το κανάλι.

Η δημοσιογράφος νιώθοντας προσβεβλημένη και πως επρόκειτο για μια άδικη επίθεση υπέβαλε την παραίτηση της, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από το κανάλι όπου της ζήτησε να υπογράψει μια μεγάλη άδεια να ξεκουραστεί και εν συνεχεία να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο καβγάς ήταν τόσο μεγάλος και πήρε τόση έκταση όπου λίγες ημέρες μετά ζήτησαν συγνώμη από τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν στο κτήριο και έγιναν, άθελά τους, μέρος του.

Έντονα επίσης έχει σχολιαστεί η έντονη δράση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη νυχτερινή διασκέδαση. Μέχρι τώρα η παρουσιάστρια μας είχε συνηθίσει σε σπάνιες και συγκεκριμένες εξόδους, κυρίως σε θεατρικές πρεμιέρες, ενώ εδώ και δέκα ημέρες τη βλέπουμε σε διάφορα νυχτερινά κέντρα να διασκεδάζει με τις φίλες της και γενικά σε μια διάθεση ξέφρενου γλεντιού και selfies.

Τυχαία συγκυρία ή θέλει να ξεχάσει και να ξεχαστεί η παρουσιάστρια;

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως ότι κι αν έχει γραφτεί και ειπωθεί μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιο θα είναι τελικά το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και αν το Σπίτι της Σπιτάκι της είναι ο Alpha!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου