Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΥΡΚΟΙ!!!ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!

Την ώρα που η Χώρα παραπαίει ψάχνοντας να βρει κάποιον ,κάποιας ηλικίας να τον τοποθετήσει (περίπου ως διακοσμητικό στοιχείο ,)την ώρα που οι Πολιτικοί αυτής της Χώρας δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η νομή της Εξουσίας …Στο Αιγαίο τα πράγματα  πάνα από το κακό στο χειρότερο !
Γνωρίζοντας οι Τούρκοι από πρώτο χέρι και δυστυχώς είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δεν θα αντιδράσει δυναμικά , έκαναν σουρωτήρι το Αιγαίο ,την ίδια ώρα που τα δύο από τα κατασκοπευτικά τους τα CN-235 σάρωναν τις συχνότητες των Πολεμικών Σκαφών που παίρνουν μέρος στης Ασκήσεις  των Ενόπλων Δυνάμεων που ξεκίνησαν από χθες στο Αιγαίο !
Αν και το δελτίο του ΓΕΕΘΑ κάνει λόγο για αναχαιτίσεις όλων των αεροσκαφών ,οι αναχαιτίσεις αυτές περιορίζονται στις οπτικές αναγνωρίσεις και αν τα μαχητικά φέρουν Οπλισμό !
Ούτε  λόγος βέβαια δεν γίνεται για εμπλοκές και επαφές ,αυτά ανήκουν στο παρελθόν τότε που η Πολεμική Αεροπορία  μας έκοβε κώλους  ! (Ντάλαμαν ) 
Αν με αυτούς που Κυβερνούν την Χώρα  περιμένουμε κάτι καλύτερο …Φωτιά στα Μπατζάκια μας !
Ίσως κάποιοι να λοιδορήσουν και να μας χλευάσουν ,ας ρίξουν μια ματιά στον καθρέπτη  τους  και μετά να μας χαρακτηρίσουν και να τους δώσουμε και μια συμβουλή …Πουθενά στο κόσμο η δειλία και η ηττοπάθεια δεν μπαίνει στο ζύγι,ούτε ταυτίζεται  με την αξιοπρέπεια της Πατρίδος !
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου