Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι συγκινεί



Έχουμε διαβάσει πολλές αντίστοιχες ιστορίες, αλλά κάθε φορά το θέμα μας συγκινεί. Περισσότερο γιατί αφορά ενέργειες που κάνουν παιδιά, για να βοηθήσουν άλλα, χωρίς να ξέρουν, ενδεχομένως, πόσο μεγάλη σημασία έχει η κίνησή τους.

Μικρά παιδάκια που ακόμα δεν γνωρίζουν πολλά για την ζωή, αλλά με όση αγνότητα και παιδική αθωότητα έχουν, χαρίζουν απλόχερα ό,τι μπορούν για να δώσουν λίγη χαρά σε συνομήλικα κοριτσάκια και αγοράκια, που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Αυτή τη φορά ήταν η 3χρονη Ariana από το Μέιν, που ένιωσε την ανάγκη να βοηθήσει. Είναι γλυκύτατη και αποφασισμένη να κάνει χαρούμενο ένα άλλο κοριτσάκι που έχασε τα μαλλιά του, μετά από αρκετές χημειοθεραπείες.
Όταν είδε το κοριτσάκι που δεν είχε μαλλιά, ρώτησε τον μπαμπά της, Josh Smith, τον λόγο που συνέβαινε αυτό και θέλησε να μάθει όλη την ιστορία. Ο πατέρας της, μαζί με τη μητέρα της που είναι νοσοκόμα, της εξήγησαν όσα περισσότερα μπορούσαν.
Όταν η Ariana τελικά κατάλαβε το γιατί, αμέσως πρότεινε να χαρίσει τα δικά της μαλλιά!
Έτσι, πατέρας και κόρη επισκέφτηκαν το κομμωτήριο. Ο Josh έγραψε σε ένα χαρτί “Είμαι η Ariana, είμαι 3 ετών, και κουρεύομαι για πρώτη φορά, ώστε να έχει μαλλιά και κάποιο άλλο κοριτσάκι” και η Ariana φωτογραφήθηκε κρατώντας το προτού κουρευτεί.
Λίγο μετά ξεκίνησε η διαδικασία και ο Josh έβγαζε φωτογραφίες. Ακριβώς επειδή ήταν η πρώτη φορά που η Ariana κουρευόταν, κατάφερε να δώσει αρκετά μαλλιά στην οργάνωση “Locks of Love”, που συγκεντρώνει μαλλιά δωρητών για να φτιάξει περούκες από φυσικό μαλλί για τα παιδάκια που τις χρειάζονται.
Άλλα κοριτσάκια στη θέση της θα ήταν πολύ στεναχωρημένα που αποχωρίζονταν τα μακριά μαλλιά τους, αλλά η Ariana φαίνεται ευτυχισμένη στο τέλος με το νέο της καρέ κούρεμα. όπως είπε και ο πατέρας της, ποτέ δεν προσπάθησαν να πείσουν την Ariana να κάνει δωρεά, ούτε της είχαν μιλησει γι' αυτό το θέμα.
Οι παραπάνω φωτογραφίες που τράβηξε ο μπαμπάς της ανέβηκαν στο Imgur και έχουν ξεπεράσει τις 650.000 προβολές. Όπως υποστηρίζει ο Josh "η Ariana θέλει να τραβά το ενδιαφέρον του κόσμου και ξέρει ότι πολλοί άνθρωποι είναι περήφανοι για την κίνησή της, αλλά την ενδιαφέρει περισσότερο το επόμενο επισόδειο της Ντόρας της Εξερευνήτριας, παρά το πόσο γνωστή έχει γίνει στο διαδίκτυο".
Τέτοιες ενέργειες πραγματικά είναι συγκινητικές και θα έπρεπε να αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Γιατί είναι αυθεντικές. Μπράβο της!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου